LG Soundbar SN9Y Negru

Boxe adaptate nevoilor dumneavoastră Difuzoarele LG SN9Y Soundbar vă vor face să vă simțiți ca și cum ați participa la cel mai bun concert din viața dvs., cu o sală de concert strălucită, instrumente bine acordate și o acustică adecvată. Iubitorii de filme vor crea o acasă, proiecție interesantă, care din punct de vedere al calității și al impresiilor se va potrivi cu atmosfera sălii de cinema. Subwooferul wireless vă va umple casa cu bas puternic și luxurian ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


LG Soundbar SN9Y Negru

Boxe adaptate nevoilor dumneavoastră

Difuzoarele LG SN9Y Soundbar vă vor face să vă simțiți ca și cum ați participa la cel mai bun concert din viața dvs., cu o sală de concert strălucită, instrumente bine acordate și o acustică adecvată. Iubitorii de filme vor crea o acasă, proiecție interesantă, care din punct de vedere al calității și al impresiilor se va potrivi cu atmosfera sălii de cinema. Subwooferul wireless vă va umple casa cu bas puternic și luxuriant, iar conectivitatea wireless 7.1.2 va distribui uniform sunet surround de înaltă calitate în orice cameră.

Sunet clar

Datorită muncii inginerilor de sunet, vă puteți bucura de cea mai înaltă calitate atât a muzicii, cât și a filmelor. Boxele LG folosesc tehnologia avansată Merdian, care a revoluționat piața echipamentelor audio și a creat sistemul de redare a muzicii fără pierderi Hi-Res.

Bucurați-vă de cele mai fine detalii și de un sunet clar și transparent. Porniți-vă artistul preferat, închideți ochii, auziți o voce incredibil de clară și mișcătoare a cântăreței, chita

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LG Soundbar SN9Y Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LG Soundbar SN9Y Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.