LG PC24SQ 24000BTU

de la 4 059.00 lei
(2 magazine)
Aparat de aer conditionat  LG Standart Plus Inverter R32 PC24SQ control al puterii. Tehnologia revoluționara a invertorului se caracterizeaza printr-o eficiența ridicata, o putere și o funcționare fara zgomot. Principalul lucru din viața noastra este confortul. Operarea silențioasa a aparatului de aer condiționat este unul din criteriile principale pentru selectarea acestuia, astfel incat nivelul de zgomot este de numai 19 dB. Modul Wi-Fi incorporat. Controlați aparatul de ...

Descriere


LG PC24SQ 24000BTU

Aparat de aer conditionat  LG Standart Plus Inverter R32 PC24SQ control al puterii. Tehnologia revoluționara a invertorului se caracterizeaza printr-o eficiența ridicata, o putere și o funcționare fara zgomot. Principalul lucru din viața noastra este confortul. Operarea silențioasa a aparatului de aer condiționat este unul din criteriile principale pentru selectarea acestuia, astfel incat nivelul de zgomot este de numai 19 dB. Modul Wi-Fi incorporat. Controlați aparatul de aer condiționat utilizand un smartphone bazat pe platforme Android sau iOs.
 
Aparatul de aer conditionat LG Standart Plus Inverter R32 PC24SQ – aparatul de aer condiționat practic iși va prinde intotdeauna vederile straine ale oamenilor. In mod absolut face ca noul sistem split sa fie un model unic și elegant. Este potrivit pentru apartamente mici de 72 de metri patrați. Operarea silențioasa a invertorului LG Standart Plus Inverter R32 PC24SQ este una dintre condițiile importante pentru selectarea acestuia. Designul compresorului cu doua rotoare prevazut permite obținerea unui nivel mic de vibrații și zgomot ale unitații exterioare. In acest caz, modificarile ciclice ale cuplului sunt reduse la 40% in comparație cu un compresor simplu cu un singur rotor.
 
Tehnologia Smart Inverter va permite sa rezolvați un numar imens de sarcini: economisirea energiei electrice, nivel scazut de zgomot, fiabilitate sporita, curenți de aprindere, precum și un nivel sporit de confort pentru utilizatori. Filtrul furnizat Ionizer Plus are o cantitate imensa de ioni, adica 3 milioane, ceea ce a facut posibila imbogațirea aerului cu oxigen mult mai rapid și mai bine și protejarea acestuia de microbi și de alți poluanți toxici.
 
Instalația de climatizare LG Standart Plus Inverter R32 PC24SQ are o gama larga de funcții: curațare automata, repornire automata, temporizator (programabil), auto-diagnoza, 4 moduri de curgere a aerului, mod de racire rapida, mod Breeze, afișaj digital, . Tehnologia Smart Inverter va permite sa mariți economiile de energie, sa reduceți zgomotul, sa imbunatațiți fiabilitatea și confortul pentru utilizator.
 
Avantajele principale a LG Standart Plus Inverter R32 PC24SQ
 
  • Compresor de tip invertor cu garanție de 10 ani. Tehnologia revoluționara a invertorului este caracterizata de o eficiența ridicata și, in același timp, funcționare silențioasa și are o garanție de pana la 10 ani.
  • Munca silențioasa. Principalul lucru din viața noastra este confortul. Operarea silențioasa a aparatului de aer condiționat este unul dintre cele mai importante criterii – nivelul de zgomot este de numai 19 dB.
  • Monitorizarea energiei. Acum puteți urmari consumul de energie al aparatului de aer condiționat in timp real. Informațiile sunt afișate pe panoul frontal al unitații interioare.
  • Control prin Wi-Fi. Modul Wi-Fi incorporat. Controlați aparatul de aer condiționat utilizand un smartphone bazat pe platforme Android sau iOs. Modul Active Energy Control. Opțiunea va permite sa controlați consumul de energie in timp real. In funcție de numarul de persoane din camera, puteți alege performanța aparatului de aer condiționat.

PC24SQ

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip produs Mono-split
Capacitate de racire (BTU) 22440
Capacitate de racire (KW) 6.6
Capacitate de incalzire (BTU) 22440
Capacitate de incalzire (KW) 7.5
Inverter Da
Montaj inclus Nu
Clasa de energie racire A++
Clasa de energie incalzire A+
Tip filtru Anti-bacterian
Temperatura minima (- C) - 15
Temperatura maxima (+ C) + 48
Functii Incalzire Da
Dezumidificare Da
Racire Da
Ventilare Da
Functii speciale Auto Restart Energy Display Active energy control Control Wi-FI Low Noise
Specificatii tehnice Greutate unitate exterioara (kg) 46
Greutate unitate interioara (kg) 12.8
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 870 x 655 x 320
Dimensiuni unitate interioara (mm) 998 x 345 x 212
Zgomot unitate exterioara (dB) 56
Zgomot unitate interioara (dB) 47
Tensiune alimentare 230 V
Agent de racire R-32
Culoare Alb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LG PC24SQ 24000BTU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LG PC24SQ 24000BTU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.