Lexmark B220Z00

de la 343.16 lei
(16 magazine)
Unitate de Imagine B220Z00, 12.000 pagini Calitate deosebită a imaginii, în permanenţă. Fiabilitate pe termen lung a sistemului. Durabilitate superioară. Sistem de imprimare inovator, care nu necesită scuturarea cartuşului Maximizaţi-vă economiile şi beneficiaţi de o calitate premium cu ajutorul cartuşelor Lexmark originale. Cartuşele cu capacitate mare oferă un cost mai redus pe pagină şi generează mai multe pagini decât cartuşele cu capacitate standard. Perfecte ...

Descriere


Lexmark B220Z00

Unitate de Imagine B220Z00, 12.000 pagini Calitate deosebită a imaginii, în permanenţă. Fiabilitate pe termen lung a sistemului. Durabilitate superioară. Sistem de imprimare inovator, care nu necesită scuturarea cartuşului Maximizaţi-vă economiile şi beneficiaţi de o calitate premium cu ajutorul cartuşelor Lexmark originale. Cartuşele cu capacitate mare oferă un cost mai redus pe pagină şi generează mai multe pagini decât cartuşele cu capacitate standard. Perfecte pentru imprimarea la volum mare. Consumabilele Lexmark originale sunt proiectate pentru a funcţiona optim împreună cu imprimanta dvs. Lexmark, oferind o calitate de imprimare excelentă de la prima până la ultima pagină.
Garantie Persoana Fizica: 0
Garantie Persoana Juridica: 0
Tip: Unitate imagine
Tipul cartusului: Original
Compatibilitate: B2236dw, MB2236adw
Capacitate medie (pagini): 12000
Tehnologie de imprimare: Laser
Greutate Colet: 0.8
Cod producator: B220Z00

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lexmark B220Z00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lexmark B220Z00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.