Levenhuk Stereomicroscop 2ST

Levenhuk Stereomicroscop 2ST
oferte de la
548.92 lei

(3 magazine)
Microscopul Levenhuk 2ST este un dispozitiv modern cu o distanta de lucru mare, de 60mm si o putere maxima de marire de 40x. O asemenea distanta de lucru permite observarea unor specimene de dimensiuni relativ mari, precum minerale, bijuterii, monede sau alte obiecte interesante, nu doar a unor specimene subtiri. Gama larga de aplicatii va permite utilizarea Microscopului Levenhuk 2ST ca instrument educational pentru multe subiecte stiintifice sau industriale, fiind deosebit de util in ...

Descriere - Levenhuk Stereomicroscop 2ST


Microscopul Levenhuk 2ST este un dispozitiv modern cu o distanta de lucru mare, de 60mm si o putere maxima de marire de 40x. O asemenea distanta de lucru permite observarea unor specimene de dimensiuni relativ mari, precum minerale, bijuterii, monede sau alte obiecte interesante, nu doar a unor specimene subtiri. Gama larga de aplicatii va permite utilizarea Microscopului Levenhuk 2ST ca instrument educational pentru multe subiecte stiintifice sau industriale, fiind deosebit de util in cadrul unui liceu.

Microscoapele stereo moderne sunt utilizate pe scara larga pentru operatiuni de mare precizie in timpul observatiilor obiectelor de mici dimensiuni. Ele ofera imagini 3D ale obiectelor observate si permit masuratori precise ale dimensiunilor. Asemenea microscoape sunt indispensabile pentru cercetarea stiintifica si pot fi utilizate pentru studierea obiectelor arheologice, biologice, si obiecte tehnologice, bijuterii, antichitati, si multe altele. De incredere si mutifunctionale, microscoapele stereo sunt ideale pentru scoli si institutii superioare de invatamant.

Elementele optice ale acestui microscop sunt produse din sticla optica cu transparenta mare, ce ofera imagini de o calitate foarte buna a imaginilor obiectelor observate. Imaginea este focalizata prin invartirea rotitei dedicate de pe corpul microscopului. Iluminarea naturala este folosita pentru observatii, asa incat nu trebuie sa cheltuiti in plus pentru baterii. 

Pentru observatii si mai confortabile, puteti roti masa de specimene pentru a observa specimenul in orice punct, de asemenea clemele de prindere fixeaza obiectul observat.

Kitul include:

- microscop Levenhuk stereo

- cap binocular

- ocular WF 10x - doua bucati

- obiectiv 4x

- masa de specimene alb-negru cu doua fete

- cupe stereo pentru ocular

- manual de utilizare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Levenhuk Stereomicroscop 2ST de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Levenhuk Stereomicroscop 2ST sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.