Levenhuk Recipient cu lupa LabZZ C1 3-6x

de la 27.09 lei (3 magazine)
Recipientul pentru insecte Levenhuk LabZZ C1 reprezinta un ajutor simplu ce va impresiona si va fascina tinerii cercetatori. Tot felul de insecte, fluturi pot fi introduse in acest recipient cu pereti transparenti si pot fi observate in detaliu cu lupa inclusa si aditionala, prinsa de capac. Puteti de asemenea sa umpleti cana cu apa, sa introduceti un peste de mici dimensiuni si sa-l observati din orice unghi. Acest recipient pentru insecte este foarte util cand faceti observatii i ...

Descriere


Levenhuk Recipient cu lupa LabZZ C1 3-6x

Recipientul pentru insecte Levenhuk LabZZ C1 reprezinta un ajutor simplu ce va impresiona si va fascina tinerii cercetatori. Tot felul de insecte, fluturi pot fi introduse in acest recipient cu pereti transparenti si pot fi observate in detaliu cu lupa inclusa si aditionala, prinsa de capac. Puteti de asemenea sa umpleti cana cu apa, sa introduceti un peste de mici dimensiuni si sa-l observati din orice unghi.

Acest recipient pentru insecte este foarte util cand faceti observatii in natura. Practic orice vietuitoare suficient de mica pentru a incapea in recipient poate deveni subiect de studiu! Acest instrument este recomandat copiilor de la 3 la 12 ani.

Designul este extrem de simplu; capacul superior are o lupa cu o putere de marire 6x, acesta este prevazut cu o lupa aditionala de 3x. Partea inferioara are gradatii speciale ce ajuta la determinarea marimii obiectului studiat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Levenhuk Recipient cu lupa LabZZ C1 3-6x de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Levenhuk Recipient cu lupa LabZZ C1 3-6x sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.