Lenovo 61DDUAT6EU

de la 1 244.00 lei (7 magazine)
Descrierea produsului Imagine Full HD Condițiile confortabile pentru utilizare la locul de muncă și multimedia vor fi furnizate de un monitor Full HD. Este o soluție aproape universală, care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme. Format 16: 9 Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales at ...

Descriere


Lenovo 61DDUAT6EU

Descrierea produsului
Imagine Full HD

Condițiile confortabile pentru utilizare la locul de muncă și multimedia vor fi furnizate de un monitor Full HD. Este o soluție aproape universală, care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme.

Format 16: 9

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atât pentru lucru cât și pentru aplicații multimedia. Forma ecranului lat al ecranului oferă un spațiu optim de lucru și este, de asemenea, potrivită pentru jocuri și vizionarea de filme.

Acoperire lucioasă

Acoperirea lucioasă a ecranului va oferi o saturație mai bună a culorilor și un contrast mai expresiv. Lucrați, jucați și utilizați multimedia pe ecran, ceea ce va oferi o reproducere foarte bună a culorilor și o experiență vizuală excelentă. Orice reflexie poate fi minimizată prin poziționarea corectă a monitorului și reducerea cantității de lumină din cameră.

Calitate excelentă a imaginii cu o matrice IPS

Reproducerea excelentă a culorilor, calitatea înaltă a imaginii și unghiurile largi de vizualizare vor fi furnizate de matricea IPS. Este cel mai frecvent utilizat tip de matrice în monitoarele de calculator și dintr-un motiv întemeiat. Matricile IPS sunt extrem de versatile - sunt perfecte pentru jocuri, în timp ce vizionați filme, precum și pentru lucrări grafice și de birou.

Rata de reîmprospătare la 60 Hz

Oferiți-vă condiții optime pentru muncă și divertisment. Un monitor cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz este o alegere aproape universală - o astfel de frecvență nu încordează ochii și este utilizată în marea majoritate a monitoarelor de computer.

Timp de răspuns 6 ms

Monitorul cu un timp de răspuns de 6 ms este perfect pentru majoritatea aplicațiilor. Îl puteți folosi atât pentru jocuri, cât și pentru vizionarea de filme și pentru muncă. Este o soluție universală care nu vă încordează ochii și, în același timp, rămâne accesibilă.

Un afișaj mobil pentru profesionistul modern

Doriți să obțineți un avantaj când vine vorba de productivitatea mobilă? Consultați ThinkVision M14. Acest afișaj FHD ultra-portabil de 14 inci se conectează la laptop prin USB-C, oferindu-vă spațiu suplimentar pe ecran cu care să lucrați - și o modalitate excelentă de a partaja conținut cu clienții și colegii. Designul ergonomic vă permite să controlați unghiul de vizualizare - și datorită porturilor de pe ambele părți este prietenos pentru cei stângaci și stângaci ThinkVision M14: o soluție modernă pentru performanța mobilă.

Ultracienki, ultralekki

Cu o greutate de doar 570 g și o grosime de 4,4 mm, ecranul mobil ThinkVision M14 nu vă va împovăra. În ciuda designului ultra-portabil, acesta oferă o matrice excelentă IPS FHD (1920 x 1080).

Conectivitate avansată

Afișajul mobil ThinkVision M14 are două porturi USB-C avansate care gestionează simultan atât alimentarea, cât și video. Designul său „power pass through” vă permite să încărcați atât ThinkVision M14, cât și laptopul cu un singur adaptor.

Productivitate și flexibilitate

Designul flexibil al afișajului mobil ThinkVision M14 vă permite să lucrați așa cum doriți. Are porturi în dreapta și în stânga pentru personalizare ușoară. Monitorul are un unghi de înclinare de la -5 ° la 90 °, iar piciorul reglabil vă permite să schimbați înălțimea după bunul plac.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lenovo 61DDUAT6EU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lenovo 61DDUAT6EU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.