Lenco XEMIO-655 4GB Gri

186.00 lei
(1 magazin)
Multimedia Player Lenco XEMIO-655 4GB Gri XEMIO-655 LENCO este un player multimedia compact cu ecran color și video player. Utilizatorul are acces ușor la media player care redă nu numai fișiere MP3 , dar de asemenea, cu clipuri video, darunte MP4 - și FLV fișiere, care este compatibil. Desigur, media player-ul poate afișa, de asemenea, fotografii, care sunt înregistrate pe spațiul de memorie. În general, LENCO are o memorie interna XEMIO-655 de 4GB și atât de mult spațiu ...

Descriere


Lenco XEMIO-655 4GB Gri

Multimedia Player Lenco XEMIO-655 4GB Gri

XEMIO-655 LENCO este un player multimedia compact cu ecran color și video player.

Utilizatorul are acces ușor la media player care redă nu numai fișiere MP3 , dar de asemenea, cu clipuri video, darunte MP4 - și FLV fișiere, care este compatibil. Desigur, media player-ul poate afișa, de asemenea, fotografii, care sunt înregistrate pe spațiul de memorie.

În general, LENCO are o memorie interna XEMIO-655 de 4GB și atât de mult spațiu pentru muzică, clipuri video și imagini. Dar ar trebui să-l conecta§i pe micul media player, cu care puteți conecta prin intermediul slotului microSD integrat care se extinde cu ușurință.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lenco XEMIO-655 4GB Gri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lenco XEMIO-655 4GB Gri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.