Lemontti BlackBerry Key2 Flexi-Glass (1 fata)

29.00 lei
(1 magazin)
Lemontti Folie Flexi-Glass BlackBerry Key2 (1 fata) Protectia ecran Flexi-Glass Lemontti este o folie premium din plastic special, rezistenta la zgarieturi si socuri. Ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 100%. Are un strat de protectie special conceput impotriva zgarieturilor si uzurii. Punctul forte este functia antisoc a foliei care iti poate salva display-ul in cazul unei caderi/lovituri mai dure. Aceasta folie este realizata din material PET cu un strat de semi-sticla d ...

Descriere - Lemontti BlackBerry Key2 Flexi-Glass (1 fata)Lemontti Folie Flexi-Glass BlackBerry Key2 (1 fata)

Protectia ecran Flexi-Glass Lemontti este o folie premium din plastic special, rezistenta la zgarieturi si socuri. Ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 100%. Are un strat de protectie special conceput impotriva zgarieturilor si uzurii. Punctul forte este functia antisoc a foliei care iti poate salva display-ul in cazul unei caderi/lovituri mai dure. Aceasta folie este realizata din material PET cu un strat de semi-sticla deasupra pentru a rezista mai bine la uzura si pentru a aluneca bine la comenzile touch (confera senzatia de ecran de sticla).

Nu acopera intreaga suprafata a ecranului.

Caracteristici:
- duritate de 2 ori mai mare decat o folie PET (5H)
- claritate HD
- ultra slim, aproape insesizabila
- pastreaza senzitivitatea obisnuita a ecranului
- antisoc
- antizgarieturi
- dedicat BlackBerry Key2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lemontti BlackBerry Key2 Flexi-Glass (1 fata) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lemontti BlackBerry Key2 Flexi-Glass (1 fata) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.