LELIT Vip PL81 Grace

3 499.00 lei
(1 magazin)
Design, tehnologie si profesonalism sunt cele 3 cuvinte ce remarca noua gama Lelit Vip.  Liniile armonioase, eleganta innascuta si alegerea corecta a materialelor fac ca aceasta linie Lelit o piesa de mobilier si un espressor superb. Espressorul este dotat cu PID cu ecran LCD (sistem electronic de control) ce indica temperatura cu o foarte mare precizie, pentru a oferi un control ridicat pentru orice tip de cafea doresti. Cadoul contine sita blind si filtru de rasina. Cara ...

Descriere


LELIT Vip PL81 Grace

Design, tehnologie si profesonalism sunt cele 3 cuvinte ce remarca noua gama Lelit Vip. 

Liniile armonioase, eleganta innascuta si alegerea corecta a materialelor fac ca aceasta linie Lelit o piesa de mobilier si un espressor superb.

Espressorul este dotat cu PID cu ecran LCD (sistem electronic de control) ce indica temperatura cu o foarte mare precizie, pentru a oferi un control ridicat pentru orice tip de cafea doresti.

Cadoul contine sita blind si filtru de rasina.

Caracteristici
Boiler: 250 ml
Dimensiuni: 22,5x27x38 cm
Capacitate apa: 2,7 litri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LELIT Vip PL81 Grace de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LELIT Vip PL81 Grace sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.