LELIT Victoria PL91T

3 600.00 lei
(1 magazin)
Lelit Pl91T Victoria face parte din espresoarele ideale pentru cei care isi doresc estetica si tehnologie intr-un spatiu mic. In ciuda dimensiunilor sale reduse are un grup de 58mm, capacitatea boilerului 300 ml ce permite prepararea consecutiva a mai multor cafele. Ca toate modelele din linia Vip, Victoria este echipat cu LCC (sistem electronic de control) ce indica temperatura cu o foarte mare precizie, pentru a oferi un control ridicat pentru orice tip de cafea doresti. ...

Descriere


LELIT Victoria PL91T

Lelit Pl91T Victoria face parte din espresoarele ideale pentru cei care isi doresc estetica si tehnologie intr-un spatiu mic. In ciuda dimensiunilor sale reduse are un grup de 58mm, capacitatea boilerului 300 ml ce permite prepararea consecutiva a mai multor cafele. Ca toate modelele din linia Vip, Victoria este echipat cu LCC (sistem electronic de control) ce indica temperatura cu o foarte mare precizie, pentru a oferi un control ridicat pentru orice tip de cafea doresti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LELIT Victoria PL91T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LELIT Victoria PL91T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.