Leitz Suport organizator birou cu incarcator prin inductie WOW albastru metalizat E53651036

de la 230,99 lei (4 magazine)
Calitatea premium a suportului organizator birou, cu incarcator prin inductie Leitz este completata de designul in culorile duale metalice stilate si indraznete cu un finisaj lucios. Pastreaza biroul curat. Dotat cu incarcator prin inductie completeaza perfect produsele din gama Leitz WOW. ...

Descriere


Leitz Suport organizator birou cu incarcator prin inductie WOW albastru metalizat E53651036

Calitatea premium a suportului organizator birou, cu incarcator prin inductie Leitz este completata de designul in culorile duale metalice stilate si indraznete cu un finisaj lucios. Pastreaza biroul curat. Dotat cu incarcator prin inductie completeaza perfect produsele din gama Leitz WOW.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leitz Suport organizator birou cu incarcator prin inductie WOW albastru metalizat E53651036 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leitz Suport organizator birou cu incarcator prin inductie WOW albastru metalizat E53651036 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.