Leifheit Uscator rufe pentru cada Pegasus V 81540

89.31 lei
(1 magazin)
Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus V poate fi amplasat pe cada, economisind mult spatiu pretios. Astfel hainele nu va vor mai sta in drum.Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus V are forma unui „V” intors si se poate aseza pe cada. Cele doua aripi ale uscatorului Pegasus V se pot fixa in 12 pozitii diferite si se potrivesc oricarei latimi de cada.Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus V se poate folosi fara a avea nevoie de montare prealabila. Tot ce trebuie sa ...

Descriere


Leifheit Uscator rufe pentru cada Pegasus V 81540

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus V poate fi amplasat pe cada, economisind mult spatiu pretios. Astfel hainele nu va vor mai sta in drum.Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus V are forma unui „V” intors si se poate aseza pe cada. Cele doua aripi ale uscatorului Pegasus V se pot fixa in 12 pozitii diferite si se potrivesc oricarei latimi de cada.Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus V se poate folosi fara a avea nevoie de montare prealabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa departati picioarele, sa il puneti pe cada si deja ati obtinut locul perfect pentru uscare.Cele 2 aripi ale uscatorului pot fi blocate in 12 pozitii si se potrivesc pentru orice cada de baie. Pentru uscarea articolelor mai delicate, acesta se poate plasa in pozitie orizontala.Caracteristici:latimea uscatorului este de 67 cm;barele de uscare robuste ale uscatorului sunt tratate anti-rugina;poate fi plasat in 12 pozitii diferite; Tijele stabile ale uscatorului de rufe Leifheit Pegasus V sunt rezistente la rugina, datorita stratului special cu care sunt acoperite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leifheit Uscator rufe pentru cada Pegasus V 81540 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leifheit Uscator rufe pentru cada Pegasus V 81540 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.