Leifheit Surub suport uscator rufe Linomatic

92.94 lei (1 magazin)
Surub suport uscator rufe LinomaticLeifheit ofera solutia rapida si practica pentru uscatoarele de rufe rotative.Surub de baza universal de la Leifheit pentru uscatoarele de gradina sau umbrele cu un diametru de 50 mm.Surubul ofera posibilitatea de a regla pozitia verticala a uscatorului, chiar si cu o baza stramba.Suportul de impamantare poate fi insurubat in iarba cu mai putin efort, fara a fi nevoie de sapare sau placa din beton. Datorita muchiei de cosit este posibila cosirea fara ...

Descriere


Leifheit Surub suport uscator rufe Linomatic

Surub suport uscator rufe LinomaticLeifheit ofera solutia rapida si practica pentru uscatoarele de rufe rotative.Surub de baza universal de la Leifheit pentru uscatoarele de gradina sau umbrele cu un diametru de 50 mm.Surubul ofera posibilitatea de a regla pozitia verticala a uscatorului, chiar si cu o baza stramba.Suportul de impamantare poate fi insurubat in iarba cu mai putin efort, fara a fi nevoie de sapare sau placa din beton. Datorita muchiei de cosit este posibila cosirea fara probleme in jurul surubului de centrare.Acesta este rezistent si durabil datorita spiralei metalice.Contine un capac de protectie pentru a impiedica patrunderea apei si a murdariei dupa indepartarea uscatorului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leifheit Surub suport uscator rufe Linomatic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leifheit Surub suport uscator rufe Linomatic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.