LEGO Transportul elicopterului de politie 60244

Numar piese: 317 Ofițerul de poliție Rooky Partnur îl transportă pe infamul escroc Frankie Lupelli într-o celulă mobilă situată pe un puternic transportator de elicoptere, când deodată...scrâșnet de roți și... bum! Un escroc a atacat camionul iar Frankie Lupelli se îndepărtează acum în goană cu un ATV super-rapid. Repede! Lansează elicopterul și motociclistul de intervenție rapidă pentru a prinde escrocii și a-i aduce în ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


LEGO Transportul elicopterului de politie 60244

Numar piese: 317
Ofițerul de poliție Rooky Partnur îl transportă pe infamul escroc Frankie Lupelli într-o celulă mobilă situată pe un puternic transportator de elicoptere, când deodată...scrâșnet de roți și... bum! Un escroc a atacat camionul iar Frankie Lupelli se îndepărtează acum în goană cu un ATV super-rapid. Repede! Lansează elicopterul și motociclistul de intervenție rapidă pentru a prinde escrocii și a-i aduce înapoi la închisoare unde le e locul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Transportul elicopterului de politie 60244 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Transportul elicopterului de politie 60244 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.