LEGO The Ministry of Magic (76403)

de la 503,85 lei (4 magazine)
O sarbatoare a Ministry of Magic™i pe niveluri multiple. Vino alaturi de Harry, Ron si Hermione, in misiunea de a intra in Ministry of Magic™ si a fura medalionul Slytherin™ de la Dolores Umbridge™. Foloseste Polipotiunea pentru a schimba infatisarea celor 3 prieteni. Apoi, cauta biroul lui Umbridge, biroul lui Arthur Weasley, Sala Profetiei si atriumul Floo Network fara sa te lasi prins de Yaxley, Pius si Dementor™! Vor reusi ei oare sa scape cu Horcrux- ...

Descriere


LEGO The Ministry of Magic (76403)

O sarbatoare a Ministry of Magic™i pe niveluri multiple. Vino alaturi de Harry, Ron si Hermione, in misiunea de a intra in Ministry of Magic™ si a fura medalionul Slytherin™ de la Dolores Umbridge™. Foloseste Polipotiunea pentru a schimba infatisarea celor 3 prieteni. Apoi, cauta biroul lui Umbridge, biroul lui Arthur Weasley, Sala Profetiei si atriumul Floo Network fara sa te lasi prins de Yaxley, Pius si Dementor™! Vor reusi ei oare sa scape cu Horcrux-ul? Doar tu poti decide!

Primul set LEGO® Harry Potter™ in care apare Ministry of Magic™ – plin de scene celebre, personaje emblematice si detalii autentice. Incanta fanii Harry Potter™ de 9 ani si mai mari cu LEGO® Harry Potter Ministry of Magic™ (76403) – primul set LEGO in care apare sediul magic cu detalii atat de autentice. Punctul central care reuneste scene celebre si personaje emblematiceAcest set cu niveluri multiple surprinde toata amploarea activitatilor de la Ministry of Magic™. Printre personajele familiare se numara Harry Potter, Hermione Granger™ si Ron Weasley™, care, printr-o simpla intoarcere a capului si o peruca noua, se transforma ca prin magie in Albert Runcorn, Mafalda Hopkirk si Reg Cattermole. In spatele fatadei poti explora mai multe interioare detaliateBiroul lui Dolores Umbridge, biroul lui Arthur Weasley, Sala Profetiei si Sala de judecata. Copiii trebuie sa gaseasca medalionul Slytherin™ si sa fuga fara sa fie prinsi de Yaxley, Pius si Dementor™! Aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie permite copiilor sa mareasca si sa roteasca modelele pe masura ce construiesc, iar designul modular faciliteaza reconfigurarea Ministerului, pentru noi aventuri nesfarsite.
Numarul pieselor din cutie990
Numarul minifigurinelor incluse9
Varsta recomandata8 ani +

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO The Ministry of Magic (76403) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO The Ministry of Magic (76403) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.