LEGO Stygimoloch Dinosaur Escape 76939

de la 196.99 lei (4 magazine)
Copiii pot învăța să construiască și să interpreteze povești palpitante cu acest set jucărie Evadarea dinozaurului Stygimoloch (76939). Inspirat din serialul de desene animate Tabăra cretacică Jurassic World, conține figurina jucărie Stygimoloch și Bumpy, puiul de Ankylosaurus, o mașină de teren cu o cușcă de dinozaur detașabilă și o casă în copac detaliată cu un tobogan pentru Bumpy. Setul include și 3 minifigurine și multe elemente accesorii pentr ...

Descriere


LEGO Stygimoloch Dinosaur Escape 76939

Copiii pot învăța să construiască și să interpreteze povești palpitante cu acest set jucărie Evadarea dinozaurului Stygimoloch (76939). Inspirat din serialul de desene animate Tabăra cretacică Jurassic World, conține figurina jucărie Stygimoloch și Bumpy, puiul de Ankylosaurus, o mașină de teren cu o cușcă de dinozaur detașabilă și o casă în copac detaliată cu un tobogan pentru Bumpy. Setul include și 3 minifigurine și multe elemente accesorii pentru a inspira ore de joacă.

Ușor de construit
Sunt incluse instrucțiuni simple cu imagini - ideale pentru copiii care acum învață să citească. Instrucțiunile digitale PLUS, disponibile în aplicația gratuită LEGO® Instrucțiuni de construcție și cu instrumente de vizualizare pentru zoom și rotire, se adaugă la distracție.

Pentru 4 ani și mai mari
Seturile LEGO 4+ construibile prezintă copiilor universul preferaților din filme, al personajelor TV și al eroilor de zi cu zi. Ele conțin modele cu baze din Cărămizi pentru începători, astfel încât începătorii pot construi singuri (sau ajutați de un frate mai mare sau un adult) vehicule, clădiri și multe altele ajungând să se joace rapid.

Număr de piese: 129
Vârstă recomandată: 4+ ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Stygimoloch Dinosaur Escape 76939 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Stygimoloch Dinosaur Escape 76939 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.