LEGO Lumea lui Lakitu 71389

de la 162.90 lei (5 magazine)
Adaugă o provocare distractivă la universul tău LEGO Super Mario cu acest Set de Extindere Lumea lui Lakitu (71389). Include o platformă cu nori care se învârte împingându-i pe LEGO Mario și/sau LEGO Luigi (disponibili separat) înainte și înapoi pe norii glisanți de dedesubt pentru a încerca să îl răstoarne pe Lakitu. Setul include figurine cu Lakitu, Bullet Bill și Fuzzy, plus un Time Block care îți oferă timp extra &i ...

Descriere


LEGO Lumea lui Lakitu 71389

Adaugă o provocare distractivă la universul tău LEGO Super Mario cu acest Set de Extindere Lumea lui Lakitu (71389). Include o platformă cu nori care se învârte împingându-i pe LEGO Mario și/sau LEGO Luigi (disponibili separat) înainte și înapoi pe norii glisanți de dedesubt pentru a încerca să îl răstoarne pe Lakitu. Setul include figurine cu Lakitu, Bullet Bill și Fuzzy, plus un Time Block care îți oferă timp extra în nivel. (Setul de bază 71360 este necesar pentru joacă).

Copiii se pot juca pe cont propriu, în echipă sau pot juca în competiție împotriva unui prieten cu figurina LEGO Mario sau LEGO Luigi. Nu uita să cauți aplicația gratuită LEGO Super Mario, care include instrucțiuni, inspirație și multe altele.

Număr de piese: 484 piese
Vârstă recomandată: 7 +

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Lumea lui Lakitu 71389 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Lumea lui Lakitu 71389 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.