LEGO LEGO City Police - Captura de la Far 60274

Descriere LEGO City Police - Captura de la Far 60274 de la LEGO® Copiii care adora joaca pe roluri le vor placea acest set de joaca LEGO City Elite Police Captura de la Far (60274), care include un far construibil LEGO, un elicopter de recunoastere a politiei si o pluta improvizata. Si cu personajele LEGO TV Rooky Partnur si Vito, plus un rechin snappy, scena este pregatita pentru aventuri pline de actiune! ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


LEGO LEGO City Police - Captura de la Far 60274

Descriere LEGO City Police - Captura de la Far 60274 de la LEGO®

Copiii care adora joaca pe roluri le vor placea acest set de joaca LEGO City Elite Police Captura de la Far (60274), care include un far construibil LEGO, un elicopter de recunoastere a politiei si o pluta improvizata. Si cu personajele LEGO TV Rooky Partnur si Vito, plus un rechin snappy, scena este pregatita pentru aventuri pline de actiune!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO LEGO City Police - Captura de la Far 60274 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO LEGO City Police - Captura de la Far 60274 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.