LEGO ICONS - Sectia de politie, 10278

de la 1 269.99 lei (3 magazine)
DESCRIERE LEGO ICONS Sectia de politie 10278 Construieste Sectia de politie LEGO pentru a rezolva cazurile Evadeaza intr-o lume a inselaciunii si detentiei cu acest model Sectie de politie LEGO (10278). Bucura-te de ore intregi de constructie creand sectia de politie cu trei etaje. Vezi cum arata scara din caramizi serpuieste intre etajele detaliate care se pot indeparta pentru a-ti permite sa explorezi interiorul. Alaturi este un magazin de gogosi plin de bunatati, iar ...

Descriere


LEGO ICONS - Sectia de politie, 10278

DESCRIERE

LEGO ICONS Sectia de politie 10278

Construieste Sectia de politie LEGO pentru a rezolva cazurile

Evadeaza intr-o lume a inselaciunii si detentiei cu acest model Sectie de politie LEGO (10278). Bucura-te de ore intregi de constructie creand sectia de politie cu trei etaje. Vezi cum arata scara din caramizi serpuieste intre etajele detaliate care se pot indeparta pentru a-ti permite sa explorezi interiorul. Alaturi este un magazin de gogosi plin de bunatati, iar in cealalta parte este un chiosc de ziare.

Detalii criminal de bune!
Acest set impresionant este plin de dotari ascunse si elemente de design inteligent. Cu un dulap pentru probe, celula de inchisoare, camera de interogatoriu si un panou pentru studierea cazului completat cu linii rosii ce conecteaza indiciile, politia are tot ce-i trebuie pentru a dezlega misterul. Setul include de asemenea o serie de piese inedite care sunt atractive pentru fanii LEGO adulti.

Un proiect de constructie pentru tine!
Sectia de politie LEGO face parte din Colectie de constructii modulare. Indiferent daca construiesti singur sau cu familia, aceasta este o provocare pentru a-ti concentra mintea si un exponat atractiv de care sa te bucuri alaturi de celelalte Constructii modulare LEGO.

Gasiti dotarile incantatoare!Detalii precise, precum panoul publicitar, dau viata povestii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO ICONS - Sectia de politie, 10278 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO ICONS - Sectia de politie, 10278 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.