LEGO Harta lumii 31203

de la 999.90 lei (9 magazine)
Ți-ai dorit vreodată să-ți creezi propria hartă? Acum poți cu acest uriaș kit LEGO® Art Harta lumii (31203). Este cel mai mare set LEGO de până acum și poate fi folosit pentru a monta și expune 1 din 3 variante de hărți. Această reinterpretare a clasicei hărți a lumii îți permite să-ți expui creativitatea. Poți folosi inspirația inclusă pentru a construi harta, sau poți personaliza oceanele ca să dai hărții o notă personală reconstruind lume ...

Descriere


LEGO Harta lumii 31203

Ți-ai dorit vreodată să-ți creezi propria hartă? Acum poți cu acest uriaș kit LEGO® Art Harta lumii (31203). Este cel mai mare set LEGO de până acum și poate fi folosit pentru a monta și expune 1 din 3 variante de hărți.

Această reinterpretare a clasicei hărți a lumii îți permite să-ți expui creativitatea. Poți folosi inspirația inclusă pentru a construi harta, sau poți personaliza oceanele ca să dai hărții o notă personală reconstruind lumea. Secțiunile de masă terestră pot fi mutate pentru a refocusa harta pe 1 din 3 secțiuni ale lumii. O poți personaliza și mai mult cu bolduri construite colorat pentru a scoate în evidență locuri importante pentru tine.

Fă o pauză de la viața ocupată de zi cu zi, concentrează-te pe o provocare creativă și construiește o operă care va arăta minunat afișată în casa ta sau la birou. Făcând parte dintr-o colecție de seturi LEGO de construcție create pentru adulții interesați de artă, design, arhitectură și cultură pop, poate fi darul perfect pentru tine însuți sau un alt pasionat din viața ta care își caută următorul proiect.

Număr de piese: 11695 piese

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Harta lumii 31203 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Harta lumii 31203 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.