LEGO Dom's Dodge Charger 42111

644.00 lei
(1 magazin)
Oferă fanilor Fast & Furious cea mai tare experiență posibilă cu acest set LEGO Technic Dodge Charger-ul lui Dom (42111). Bazat pe emblematicul Dodge Charger RT din anii 1970, bolidul acesta este plin de detalii autentice. Capota se deschide pentru a dezvălui o reproducere a celebrului motor V8. Alte funcții grozave includ pistoane mobile, suspensie de tip wishbone, sistem de direcție și turbosuflantă. Ai chiar și o butelie de protoxid de azot în portbagaj pentru a ...

Descriere


LEGO Dom's Dodge Charger 42111

Oferă fanilor Fast & Furious cea mai tare experiență posibilă cu acest set LEGO Technic Dodge Charger-ul lui Dom (42111). Bazat pe emblematicul Dodge Charger RT din anii 1970, bolidul acesta este plin de detalii autentice. Capota se deschide pentru a dezvălui o reproducere a celebrului motor V8. Alte funcții grozave includ pistoane mobile, suspensie de tip wishbone, sistem de direcție și turbosuflantă. Ai chiar și o butelie de protoxid de azot în portbagaj pentru a aduce la viață urmăririle de mare viteză ale lui Dom.

Copiii cu vârste de la 10 ani în sus vor adora să își construiască propria versiune a faimoasei mașini a lui Dominic Toretto. După construirea faimosului Dodge Charger distracția prinde viteză când fanii retrăiesc scene clasice din filmul The Fast and The Furious, readucând la viață lumea curselor de noapte.

Numar piese: 1077

- Inspiră copiii să își recreeze scenele preferate din filmele Fast & Furious cu acest LEGO Technic Dodge Charger-ul lui Dom 42111, o reproducere fantastică a clasicului muscle car.
- Cu 1077 de piese în total, acest set de construcție este o provocare distractivă pentru copiii care adoră mașinile de jucărie. Inspirat din originalul Dodge Charger RT din anii 1970, această versiune este plină de detalii autentice.
- Detaliile autentice permit copiilor să recreeze senzația conducerii mașinii adevărate, cu pistoane mobile, suspensie, sistem de direcție și turbosuflantă. După joacă, poți expune mașina la tine acasă în celebra poziție pe roțile din spate.
- Cauți un cadou super tare pentru copii cu vârsta de minim 10 ani? Aceasta este cea mai bună alegere. Copiii pot construi versiunea LEGO a mașinii lui Dom și apoi pot explora funcțiile bestiale și recrea scene din filmele Fast & Furious.
- Mașina LEGO Dodge Charger măsoară peste 39 cm lungime, 16 cm lățime și 11 cm înălțime.
- Nu ai nevoie de baterii pentru această mașină de jucărie. Vești grozave pentru copiii care se bucură de joaca creativă!
- Instrucțiuni tipărite sunt incluse, așa că e ușor pentru tinerii constructori să dea startul

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Dom's Dodge Charger 42111 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Dom's Dodge Charger 42111 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.