LEGO Curtea Hogwarts, Salvarea lui Sirius (76401)

de la 219.99 lei (3 magazine)
O salvare Hogwarts™ plina de curaj si un zbor salbatic cu Hipogriful. Ajuta-i pe Harry Potter™ si pe Hermione Granger™ sa-l elibereze pe Sirius Black™ din celula sa din varful turnului Hogwarts™. Evadeaza in zbor pe spatele Hipogrifului Buckbeak™, inainte de a ateriza in curtea Hogwarts. Apoi foloseste matura zburatoare Fulger si fugi spre urmatoarea ta aventura magica! Evadarea palpitanta din inchisoare si zborul intens pe spatele Hipogrifului B ...

Descriere


LEGO Curtea Hogwarts, Salvarea lui Sirius (76401)

O salvare Hogwarts™ plina de curaj si un zbor salbatic cu Hipogriful. Ajuta-i pe Harry Potter™ si pe Hermione Granger™ sa-l elibereze pe Sirius Black™ din celula sa din varful turnului Hogwarts™. Evadeaza in zbor pe spatele Hipogrifului Buckbeak™, inainte de a ateriza in curtea Hogwarts. Apoi foloseste matura zburatoare Fulger si fugi spre urmatoarea ta aventura magica!

Evadarea palpitanta din inchisoare si zborul intens pe spatele Hipogrifului Buckbeak™ da viata acestei aventuri Hogwarts™ pentru fanii filmelor Harry Potter™. Inspira vrajitoarele, vrajitorii si incuiatii de 8 ani si mai mari sa exploreze lumea magica a jocului fantezist, cu LEGO® Harry Potter™ Curtea Hogwarts™: Salvarea lui Sirius (76401). O salvare Hogwarts la mare inaltime Acest set de joc adaptabil este bazat pe scenele memorabile din Harry Potter si Prizonierul din Azkaban. Include 3 minifigurine emblematice – Harry Potter, Hermione Granger™ si Sirius Black™ – si popularul Hipogrif Buckbeak™. Buckbeak are aripi mobile si loc pe spatele sau pentru o minifigurina pasager. Celula de inchisoare din varful turnului Hogwarts arata scena in care are loc salvarea plina de curaj, iar celebra matura zburatoare Fulger va duce copiii in viteza spre urmatoarea lor aventura magica! Aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie permite copiilor sa vizualizeze, sa mareasca si sa roteasca modelul pe masura ce construiesc, oferindu-le un sentiment minunat de implicare si interactiune in timpul procesului de constructie. Acest set modular se conecteaza cu altele din aceeasi serie pentru a crea un castel Hogwarts complet.

Numarul pieselor din cutie: 345
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Curtea Hogwarts, Salvarea lui Sirius (76401) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Curtea Hogwarts, Salvarea lui Sirius (76401) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.