LEGO Concursul de cascadorii 60299

de la 74.00 lei (26 magazine)
Băieții și fetele cărora le plac competițiile vor adora acest set de joc LEGO® City Concurs de cascadorii (60299), având două motociclete acționate de volant pentru a efectua acrobații uimitoare pe roata din spate și cascadorii la înălțime. Copiii primesc de asemenea o rampă de lansare reconfigurabilă și o cursă de cascadorii cu inel de foc. Adaugă doar motociclistul și minifigurinele Duke DeTain din serialul TV LEGO City, pentru acțiune spectac ...

Descriere


LEGO Concursul de cascadorii 60299

Băieții și fetele cărora le plac competițiile vor adora acest set de joc LEGO® City Concurs de cascadorii (60299), având două motociclete acționate de volant pentru a efectua acrobații uimitoare pe roata din spate și cascadorii la înălțime. Copiii primesc de asemenea o rampă de lansare reconfigurabilă și o cursă de cascadorii cu inel de foc. Adaugă doar motociclistul și minifigurinele Duke DeTain din serialul TV LEGO City, pentru acțiune spectaculoasă cu cascadorii!

Include un ghid digital de construcție pentru copii de 5 ani și mai mari
Acest set de joc vine cu un ghid de construcție pas cu pas tipărit și cu Instructions PLUS. Parte a aplicației gratuite Instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete, acest ghid interactiv de construcție cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire face cu adevărat construcția LEGO o joacă de copii.

Jucării super pentru copii
Seturile LEGO City Stuntz duc copiii în miezul acțiunii cu motociclete acționate de volant, structuri realiste și personaje distractive care inspiră joaca pe roluri imaginativă bazată pe evenimente din viața reală. Combină seturile de joc din universul LEGO City Stuntz pentru spectacole de cascadorii și mai extravagante!

Număr de piese: 73
Vârsta recomandată: 5+ ani
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Concursul de cascadorii 60299 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Concursul de cascadorii 60299 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.