LEGO Camion de remorcare de mare tonaj 42128

de la 657.90 lei (12 magazine)
Descoperă lumea ingineriei de performanță cu acest model uriaș LEGO Technic Camion de remorcări (42128). Încărcat cu detalii, acest camion este un omagiu adus celor mai îndrăgite mașini de remorcări din lume. Descoperă designul autentic al grilajului frontal, filtrelor de aer, farurilor, eșapamentului și schema de culoare inedită. Apoi explorează toate funcțiile mecanice si pneumatice care fac acest model să semene atât de bine cu realitatea! Acest c ...

Descriere


LEGO Camion de remorcare de mare tonaj 42128

Descoperă lumea ingineriei de performanță cu acest model uriaș LEGO Technic Camion de remorcări (42128). Încărcat cu detalii, acest camion este un omagiu adus celor mai îndrăgite mașini de remorcări din lume. Descoperă designul autentic al grilajului frontal, filtrelor de aer, farurilor, eșapamentului și schema de culoare inedită. Apoi explorează toate funcțiile mecanice si pneumatice care fac acest model să semene atât de bine cu realitatea!

Acest camion cu macara de jucărie este plin de funcții impresionante. Deschide capota pentru a admira motorul cu 6 cilindri în linie și privește cum aceștia se mișcă atunci când împingi camionul. Controlează direcția folosind roata de pe acoperișul cabinei. Activează macaraua, folosește pompa de aer pentru a extinde brațul cu vinci și extinde stabilizatoarele. Acum, pentru prima oară în istoria LEGO Technic, acest vehicul este echipat cu o osie suplimentară suspendată pe care o poți coborî manual pentru a distribui mai bine greutatea încărcăturii.

Seturile LEGO Technic includ mecanisme și funcții ca în viața reală, care permit constructorilor LEGO să exploreze concepte de inginerie într-un mod abordabil și autentic.

Număr de piese: 2017 piese

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Camion de remorcare de mare tonaj 42128 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Camion de remorcare de mare tonaj 42128 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.