LEGO Calendar de Craciun Star Wars 75340

de la 174.99 lei (4 magazine)
Fanii vor descoperi o jucărie surpriză din cărămizi în spatele fiecărei ușițe a Calendarului de advent LEGO® Star Wars™ 2022 (75340) în perioada de dinaintea Crăciunului. Setul include 8 personaje LEGO Star Wars, între care C-3PO și R2-D2 în pulovere de sărbătoare, decorate cu portretul fiecăruia, un Droid Gonk îmbrăcat în Moș Crăciun și Darth Vader într-o ținută de vară din show-ul LEGO Star Wars Summer Vacation d ...

Descriere


LEGO Calendar de Craciun Star Wars 75340

Fanii vor descoperi o jucărie surpriză din cărămizi în spatele fiecărei ușițe a Calendarului de advent LEGO® Star Wars™ 2022 (75340) în perioada de dinaintea Crăciunului. Setul include 8 personaje LEGO Star Wars, între care C-3PO și R2-D2 în pulovere de sărbătoare, decorate cu portretul fiecăruia, un Droid Gonk îmbrăcat în Moș Crăciun și Darth Vader într-o ținută de vară din show-ul LEGO Star Wars Summer Vacation de pe Disney+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Calendar de Craciun Star Wars 75340 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Calendar de Craciun Star Wars 75340 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.