LEGO Butic mobil de moda (41719)

Cadou cu butic mobil pentru micii iubitori de moda. Grabeste-te sa salvezi situatia! Camila merge la o petrecere si are nevoie de o schimbare de look. Sari pe scuter si tracteaza buticul mobil al lui Stephanie pentru a oferi rapid o solutie de stil. Aseaz-o pe Camila pe scaun pentru ca Stephanie sa-si foloseasca talentul magic. Ajut-o sa o coafeze pe Camila si adauga-i acesteia in par o funda dragalasa. Scoate oglinda: Camila arata uimitor! Un strop de parfum si e gata de petrecere. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


LEGO Butic mobil de moda (41719)

Cadou cu butic mobil pentru micii iubitori de moda. Grabeste-te sa salvezi situatia! Camila merge la o petrecere si are nevoie de o schimbare de look. Sari pe scuter si tracteaza buticul mobil al lui Stephanie pentru a oferi rapid o solutie de stil. Aseaz-o pe Camila pe scaun pentru ca Stephanie sa-si foloseasca talentul magic. Ajut-o sa o coafeze pe Camila si adauga-i acesteia in par o funda dragalasa. Scoate oglindaCamila arata uimitor! Un strop de parfum si e gata de petrecere.
Copiii ofera rapid o solutie de stil locuitorilor din orasul Heartlake cu acest set cu butic mobil de moda. Incanta micii fani ai modei daruindu-le setul LEGO® Friends Butic mobil de moda (41719). Copiii de sase ani si mai mari se pot preface ca ofera schimbari de look uluitoare locuitorilor din orasul Heartlake, prin intermediul lui Stephanie, in timp ce tracteaza buticul mobil cu scuterul electric. Accesoriile amuzante aduc jocul la viata Micii stilisti isi dezlantuie creativitatea folosind uscatorul de par, foarfecele, peria, rujul si parfumul. Clientii pot cumpara si accesorii de par de la butic. Pentru un plus de distractie, setul are functii inteligenteoglinda articulata poate fi stransa cand buticul e in miscare, iar scuterul este detasabil. Ghidurile digitale stimuleaza distractia la construit Pe langa ghidul tiparit, setul contine Instructions PLUS. Disponibil in aplicatia LEGO Instructiuni de constructie, acesta ofera instrumentele de apropiere, de rotire si instructor virtual (ghost) pentru a face procesul de constructie pe intelesul copiilor. Acestia au si posibilitatea sa-si salveze progresul si sa revina la constructie in orice moment.
Numarul pieselor din cutie94
Numarul minifigurinelor incluse2
Varsta recomandata6 ani +

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Butic mobil de moda (41719) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Butic mobil de moda (41719) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.