LEGO Baryonyx Dinosaur Boat Escape 76942

333.51 lei (1 magazin)
Evadarea cu barca a dinozaurului Baroyonyx 76942 LEGO Jurassic World.   Copiii pot duce acțiunea LEGO® Jurassic World la apă cu acest set de joc Evadarea cu barca a dinozaurului Baryonyx (76942). Primul set LEGO Jurassic World cu bărci, include o barcă construită din cărămizi care plutește, chiar și cu figurina dinozaur Baryonyx poziționabilă. Barca are o cușcă pentru dinozauri, un „reflector” rotativ și o cameră de comandă care se detașeaz ...

Descriere


LEGO Baryonyx Dinosaur Boat Escape 76942

Evadarea cu barca a dinozaurului Baroyonyx 76942 LEGO Jurassic World.

 

Copiii pot duce acțiunea LEGO® Jurassic World la apă cu acest set de joc Evadarea cu barca a dinozaurului Baryonyx (76942). Primul set LEGO Jurassic World cu bărci, include o barcă construită din cărămizi care plutește, chiar și cu figurina dinozaur Baryonyx poziționabilă. Barca are o cușcă pentru dinozauri, un „reflector” rotativ și o cameră de comandă care se detașează pentru un acces ușor la cală.

Construcție și joacă creativă.
O jucărie cadou minunată pentru copiii cu spirit de inițiativă, acest set include de asemenea un pui de dinozaur și 2 figurine pește, 4 minifigurine LEGO și o mulțime de elemente accesorii, cum ar fi un tranchilizant, Taser, ouă de dinozaur, veste de salvare și multe altele pentru a inspira poveștile. Sunt incluse instrucțiuni pas cu pas, astfel încât chiar și nou-veniți LEGO se pot bucura de experiența de construcție.

O lume de acțiune cu dinozauri
Gama LEGO Jurassic World are seturi de calitate premium pentru a entuziasma toate vârstele, cu figurine turnate, construibile de dinozauri, minifigurine, clădiri impresionante și vehicule cool pentru joacă și expunere.

Număr de piese: 308
Vârstă recomandată: 8+ ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Baryonyx Dinosaur Boat Escape 76942 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Baryonyx Dinosaur Boat Escape 76942 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.