LEGO Arena de cascadorii 60295

de la 304.99 lei (15 magazine)
Setul de joc LEGO® City Arenă de cascadorii (60295) include o motocicletă acționată de volant și recuzită pentru acțiune spectaculoasă de cascadorii. Copiii pot lansa jucăria motocicletă de cascadorii printr-un inel de foc, pot realiza salturi înapoi și cascadorii cu 2 camioane gigant cool, și pot reconfigura cu ușurință modulele de cascadorii pentru spectacole diferite. Vine cu 6 minifigurine, inclusiv 3 personaje din serialul TV LEGO City. O experie ...

Descriere


LEGO Arena de cascadorii 60295

Setul de joc LEGO® City Arenă de cascadorii (60295) include o motocicletă acționată de volant și recuzită pentru acțiune spectaculoasă de cascadorii. Copiii pot lansa jucăria motocicletă de cascadorii printr-un inel de foc, pot realiza salturi înapoi și cascadorii cu 2 camioane gigant cool, și pot reconfigura cu ușurință modulele de cascadorii pentru spectacole diferite. Vine cu 6 minifigurine, inclusiv 3 personaje din serialul TV LEGO City.

O experiență de construcție și joacă pentru copii de 6 ani și mai mariv Setul Arenă de cascadorii include un ghid de construcție tipărit și Instructions PLUS. Parte a aplicației gratuite Instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete, acest ghid interactiv cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire face cu adevărat construcția LEGO o joacă de copii.

Transformă copiii în vedetele spectacolului!
Seturile LEGO City Stuntz duc copiii în miezul acțiunii cu motociclete acționate de volant, vehicule cool, structuri realisteși personaje distractive care inspiră joaca pe roluri imaginativă. Combină seturile din universul plin de acțiune LEGO City Stuntz, pentru și mai multă distracție și emoție!

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Arena de cascadorii 60295 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Arena de cascadorii 60295 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.