Legami Suport din ceramica - Desk Friends - Cactus

57.00 lei (1 magazin)
Suport din ceramica pentru instrumentele de scris. Acum poti aduce o nota simpatica spatiului tau de lucru cu acest accesoriu care va tine pixurile organizate.In prezent Legami este un atelier de creatie, cu pasiune pentru inovatie, estetica, materiale calitative si procese de productie excelente. Brandul Legami a aparut in 2003 la Milano si s-a dezvoltat in mod constant in jurul lumii, in cautarea de noi tendinte si idei, pentru a surprinde piata cu oferte originale si exclusiviste, p ...

Descriere


Legami Suport din ceramica - Desk Friends - Cactus

Suport din ceramica pentru instrumentele de scris. Acum poti aduce o nota simpatica spatiului tau de lucru cu acest accesoriu care va tine pixurile organizate.In prezent Legami este un atelier de creatie, cu pasiune pentru inovatie, estetica, materiale calitative si procese de productie excelente. Brandul Legami a aparut in 2003 la Milano si s-a dezvoltat in mod constant in jurul lumii, in cautarea de noi tendinte si idei, pentru a surprinde piata cu oferte originale si exclusiviste, pline de umor si culoare. Legami ofera un echilibru intre emotie si rationament, in timp ce aduce frumusete si tehnologie prin categorii de produse unice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Legami Suport din ceramica - Desk Friends - Cactus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Legami Suport din ceramica - Desk Friends - Cactus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.