Leacul Stevia Rebaudiana 50 ml

11.12 lei
(1 magazin)
Stevia Rebaudiana determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele/bauturile care contin zahar.   Stevia Rebaudiana, Leacul, 50 ml Stevia Rebaudiana - determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele/bauturile care contin zahar. Daca nu sunteti familiarizati cu produsele pe baza de Stevia, va recomandam 1-2 picaturi pentru o ceasca/cana pentru inceput, deoarece prod ...

Descriere


Leacul Stevia Rebaudiana 50 ml

Stevia Rebaudiana determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele/bauturile care contin zahar.
 

Stevia Rebaudiana, Leacul, 50 ml

Stevia Rebaudiana - determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele/bauturile care contin zahar. Daca nu sunteti familiarizati cu produsele pe baza de Stevia, va recomandam 1-2 picaturi pentru o ceasca/cana pentru inceput, deoarece produsul are o putere foarte mare de indulcire (aprox. de 275 de ori mai dulce decat zaharul din trestie)!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leacul Stevia Rebaudiana 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leacul Stevia Rebaudiana 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.