LDK BD 180S

de la 1 179.91 lei (2 magazine)
Congelator LDK BD 180S, Clasa A+, Capacitate 165 l, 5 sertare, Compatiment inghetata/pizza, Argintiu Acest aparat electrocasnic nu poate lipsi din casa ta. Fie că locuiești într-o zonă rurală sau în oras, cu siguranță îți dorești un stil de viață cât mai sănătos. Conservă alimente din gospodăria proprie și fă-ți provizii pentru sezonul rece. În congelator poți conserva de la pește și diverse tipuri de carne, până la legume o ...

Descriere


LDK BD 180S

Congelator LDK BD 180S, Clasa A+, Capacitate 165 l, 5 sertare, Compatiment inghetata/pizza, Argintiu

Acest aparat electrocasnic nu poate lipsi din casa ta. Fie că locuiești într-o zonă rurală sau în oras, cu siguranță îți dorești un stil de viață cât mai sănătos. Conservă alimente din gospodăria proprie și fă-ți provizii pentru sezonul rece. În congelator poți conserva de la pește și diverse tipuri de carne, până la legume ori fructe. Acestea se pastrează timp îndelungat și se pot consuma în siguranță după decongelare. Congelarea este una dintre cele mai ușoare și sănătoase metode de a păstra alimentele mai mult timp. Alimentele își păstrează calitatea, nutrienții și proprietățile. Congelatorul îți va asigura un spațiu generos pentru o cantitate mare de produse, fiind potrivit atât pentru pachete mici cât și pentru pachete voluminoase.

 

 

 

Scapă de grija facturii de energie electrică! Clasele A+ îți asigură un consum optim de energie electrică, atribut esențial pentru bunăstarea familiei tale.


Control temperatură

Toate aparatele frigorifice au în componența lor opțiunea de a regla și controla temperatura cu ajutorul unui termostat. Ușor de folosit, poți regla temperatura de răcire rapid în funcție de nevoile tale.


Easy clean

Congelatorul se poate curăța foarte ușor, cu o cârpă moale și un detergent ușor. Nu folosiți solvenți sau substanțe abrazive atunci când curățați aparatul.


 Garnitură antibacteriană

Pentru că ținem la sănătatea familiei tale, toate aparatele frigorifice sunt dotate cu garnitură antibacteriană, ce asigură o barieră împotriva bacteriilor ori a mucegaiului, prelungind calitatea și durata de prospețime a alimentelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LDK BD 180S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LDK BD 180S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.