Lavera Gel SOS anti acnee cu menta zinc si acid salicilic natural 15 ml

45,00 lei (1 magazin)
Ofera rezultate imediate: roseata dispare si pielea este calmata. Are o formula concentrata in agenti antibacterieni, zinc si acid salicilic natural, extras din salcie care minimizeaza eruptiile, curata cosurile, indeparteaza bacteriile si previn reaparitia cosurilor. Este un gel transparent, care se poate aplica si atunci cand iesiti din casa. Menta organica: antibacterian, purificator Zinc: usuca acneea Acid Salicilic: vindeca activ acneea Eficacitatea este confirmata ...

Descriere


Lavera Gel SOS anti acnee cu menta zinc si acid salicilic natural 15 ml

Ofera rezultate imediateroseata dispare si pielea este calmata. Are o formula concentrata in agenti antibacterieni, zinc si acid salicilic natural, extras din salcie care minimizeaza eruptiile, curata cosurile, indeparteaza bacteriile si previn reaparitia cosurilor. Este un gel transparent, care se poate aplica si atunci cand iesiti din casa.
Menta organicaantibacterian, purificator
Zincusuca acneea
Acid Salicilicvindeca activ acneea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lavera Gel SOS anti acnee cu menta zinc si acid salicilic natural 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lavera Gel SOS anti acnee cu menta zinc si acid salicilic natural 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.