Lavazza Capsule cafea A Modo Mio Tierra Brasile 12 buc

Capsulele A Modo Mio Tierra Brasile produse de renumitul brand Lavazza contin cafea 100% arabica. Aceasta cafea este cultivata din Brazilia si ofera sansa de a savura un espresso aromat de cea mai buna calitate. Capsulele Lavazza A Modo Mio Tierra Brasile sunt ambalate in cutie de 12 bucati iar o capsula contine 7 grame de cafea. Compatibile A Modo Mio. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lavazza Capsule cafea A Modo Mio Tierra Brasile 12 buc

Capsulele A Modo Mio Tierra Brasile produse de renumitul brand Lavazza contin cafea 100% arabica. Aceasta cafea este cultivata din Brazilia si ofera sansa de a savura un espresso aromat de cea mai buna calitate. Capsulele Lavazza A Modo Mio Tierra Brasile sunt ambalate in cutie de 12 bucati iar o capsula contine 7 grame de cafea. Compatibile A Modo Mio.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lavazza Capsule cafea A Modo Mio Tierra Brasile 12 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lavazza Capsule cafea A Modo Mio Tierra Brasile 12 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.