Lavazza A Modo Mio Jolie Plus Gun Metal

475.00 lei
(1 magazin)
Espressorul de cafea Lavazza Jolie Plus Gunmetal Grey este cel mai mic din gama A Modo Mio de la Lavazza. Cu o latime de putin peste 12 cm, aceast aparat de cafea se va potrivi chiar si in cea mai mica bucatarie si nu va trebui sa ridicati vocea atunci cand este utilizata, deoarece nivelul decibelilor este de doar 44db in timpul procesului de preparare. Diferentierea modelului Jolie Plus de modelul Jolie este finisajul Gunmetal Grey cu maneta cromata. Designul acestui aparat de cafe ...

Descriere


Lavazza A Modo Mio Jolie Plus Gun Metal

Espressorul de cafea Lavazza Jolie Plus Gunmetal Grey este cel mai mic din gama A Modo Mio de la Lavazza. Cu o latime de putin peste 12 cm, aceast aparat de cafea se va potrivi chiar si in cea mai mica bucatarie si nu va trebui sa ridicati vocea atunci cand este utilizata, deoarece nivelul decibelilor este de doar 44db in timpul procesului de preparare. Diferentierea modelului Jolie Plus de modelul Jolie este finisajul Gunmetal Grey cu maneta cromata. Designul acestui aparat de cafea are linii netede, rotunjite si este extrem de simplu de utilizat. Umpleti rezervorul de apa detasabil de 600 ml si introduceti o capsula de cafea Lavazza A Modo Mio in compartimentul capsulei si inchideti-o folosind maneta incarcatorului de capsule. Aparatul de cafea va fi gata de utilizare in aproximativ 35 de secunde datorita tehnologiei sale Thermoblock. Asezati o ceasca espresso pe tava de scurgere (sau daca aveti nevoie de o cafea lunga, tava de scurgere poate fi indepartata pentru a gazdui o ceasca mai mare). Apasati butonul luminat si aparatul Jolie va incepe sa extraga cafeaua folosind pompa de presiune de 10 bari. Apasati din nou cand aveti cantitatea dorita (aparatul Jolie va opri automat distribuirea cafelei dupa 90 de secunde). Capsula uzata este evacuata automat, iar recipientul capsulei uzate este suficient de mare pentru a gazdui 5 capsule uzate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lavazza A Modo Mio Jolie Plus Gun Metal de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lavazza A Modo Mio Jolie Plus Gun Metal sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.