Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 9mm f/2.8 pentru Fuji X

de la 2 700.00 lei (4 magazine)
Obiectiv Manual Venus Optics Laowa Zero-D 9mm f/2.8 pentru Fuji X are rolul de a limita distorsiunea pentru realizarea unor imagini precise in format landscape. Din punctul de vedere al constructiei optice, obiectivul contine o pereche de elemente asferice si 3 elemente pentru o dispersie scazuta, astfel se pot controla atat aberatiile sferice cat si cromatice pentru o mai buna claritate a culorilor. Diafragma maxima f/2.8 este potrivita pentru situatii cu lumina scazuta. ...

Descriere


Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 9mm f/2.8 pentru Fuji X

Obiectiv Manual Venus Optics Laowa Zero-D 9mm f/2.8 pentru Fuji X are rolul de a limita distorsiunea pentru realizarea unor imagini precise in format landscape.

Din punctul de vedere al constructiei optice, obiectivul contine o pereche de elemente asferice si 3 elemente pentru o dispersie scazuta, astfel se pot controla atat aberatiile sferice cat si cromatice pentru o mai buna claritate a culorilor.

Diafragma maxima f/2.8 este potrivita pentru situatii cu lumina scazuta.

Specificatii:

Distanta focala: 9mm

Apertura: max. f/2.8-min.f/22

Autofocus: Nu

Focalizare: Manual

FullFrame: Nu

Senzor: APS-C

Compatibilitate: Fuji X

Distanta minima de focalizare: 12cm

Unghiul de vedere: 113grade

Marire: 1:7.5

Constructie: 15 elemente in 10 grupe

Greutate: 215g

Dimensiuni: 60x53mm

Filet filtru: 49mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 9mm f/2.8 pentru Fuji X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 9mm f/2.8 pentru Fuji X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.