Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 17mm f/4 pentru FujiFilm GFX

de la 7 139.99 lei (4 magazine)
Obiectiv Manual Venus Optics Laowa Zero-D 17mm f/4 are rolul de a limita distorsiunea pentru realizarea unor imagini precise in format landscape. Din punctul de vedere al constructiei optice, obiectivul contine o pereche de elemente asferice si 2 elemente pentru o dispersie scazuta, astfel se pot controla atat aberatiile sferice cat si cromatice pentru o mai buna claritate a culorilor. Specificatii: Distanta focala: 17mm Apertura: max. f/4-min.f/32 Autofocus: ...

Descriere


Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 17mm f/4 pentru FujiFilm GFX

Obiectiv Manual Venus Optics Laowa Zero-D 17mm f/4 are rolul de a limita distorsiunea pentru realizarea unor imagini precise in format landscape.

Din punctul de vedere al constructiei optice, obiectivul contine o pereche de elemente asferice si 2 elemente pentru o dispersie scazuta, astfel se pot controla atat aberatiile sferice cat si cromatice pentru o mai buna claritate a culorilor.

Specificatii:

Distanta focala: 17mm

Apertura: max. f/4-min.f/32

Autofocus: Nu

Focalizare: Manual

FullFrame: Nu

Senzor: APS-C

Compatibilitate: Fujifilm GFX

Distanta minima de focalizare: 20cm

Unghiul de vedere: 113grade

Constructie: 21 elemente in 14 grupe

Greutate: 829g

Dimensiuni: 88x124.5mm

Filet filtru: 86mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 17mm f/4 pentru FujiFilm GFX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics Zero-D 17mm f/4 pentru FujiFilm GFX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.