Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 65mm F2.8 2x Ultra Macro APO pentru FujiFilm FX

de la 2 331.99 lei (3 magazine)
Laowa 65mm F2.8 este un obiectivmacro pentru camere cu senzor APS-C si  ofera un raport de marire de 2:1. Caracteristica APO, prescurtare de laapochromat, ajuta la pastrarea sub control a aberatiilor cromatice atat inportiunile in focus, cat si pentru partile defocalizate. De asemenea, putand focaliza la infinit, obiectivulpoate fi folosit cu succes pentru portrete. Modelul cu montura Canon include un chipelectronic pentru a permite controlul electronic al diafragm ...

Descriere


Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 65mm F2.8 2x Ultra Macro APO pentru FujiFilm FX

Laowa 65mm F2.8 este un obiectivmacro pentru camere cu senzor APS-C si ofera un raport de marire de 2:1.

Caracteristica APO, prescurtare de laapochromat, ajuta la pastrarea sub control a aberatiilor cromatice atat inportiunile in focus, cat si pentru partile defocalizate. De asemenea, putand focaliza la infinit, obiectivulpoate fi folosit cu succes pentru portrete.

Modelul cu montura Canon include un chipelectronic pentru a permite controlul electronic al diafragmei. Obiectivul nupermite inca folosirea cu adaptoarea electronice.

Specificatii:

Lungime focala: 65mm

Diafragma: F/2.8 - F/22

Unghi cuprindere: 24.4 grade

Compatibilitate: APS-C

Constructie optica: 14 elemente in 10grupuri

Numar petale diafragma: 9

Distanta minima de focalizare: 17 cm (2x)

Marire maxima: 2:1

Diametru filtre: 52 mm

Dimensiuni: 57 x 100 mm

Greutate: 335g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 65mm F2.8 2x Ultra Macro APO pentru FujiFilm FX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 65mm F2.8 2x Ultra Macro APO pentru FujiFilm FX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.