Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 24mm f/14 Probe pentru Canon EF

de la 9 859.99 lei (4 magazine)
Obiectivul Venus Optics Laowa 24mm f/14 Probe a fost construit pentru fotografia macro. Acest obiectiv ofera o marire maxima de 2:1, cu o distanta de focalizare minima de 4cm si o distanta minima de lucru de 2cm. Partea frontala a obiectivului este rezistenta la apa. Are un ring light incorporat care se alimenteaza printr-un port micro-usb, oferind astfel o iluminare a subiectilor pentru o focalizare mai usoara. Este construit din 27 elemente in 19 grupe. Are 2 elemente de ...

Descriere


Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 24mm f/14 Probe pentru Canon EF

Obiectivul Venus Optics Laowa 24mm f/14 Probe a fost construit pentru fotografia macro. Acest obiectiv ofera o marire maxima de 2:1, cu o distanta de focalizare minima de 4cm si o distanta minima de lucru de 2cm.

Partea frontala a obiectivului este rezistenta la apa. Are un ring light incorporat care se alimenteaza printr-un port micro-usb, oferind astfel o iluminare a subiectilor pentru o focalizare mai usoara.

Este construit din 27 elemente in 19 grupe. Are 2 elemente de dispersie extra reduse si 1 element de index suplimentar de refractive.

Specificatii:

Distanta focala: 24mm

Apertura: max. f/14-min.f/40

Autofocus: Nu

Focalizare: Manual

FullFrame: Da

Senzor: APS-C

Compatibilitate: Canon EF

Distanta minima de focalizare: 47cm

Unghiul de vedere: 85grade

Marire: 2.0x

Constructie: 27 elemente in 19 grupe

Greutate: 474g

Dimensiuni: 38x408mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 24mm f/14 Probe pentru Canon EF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Laowa DSLR Obiectiv Manual Venus Optics 24mm f/14 Probe pentru Canon EF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.