Lalique L Amour EDP 30 ml

L'Amour de la Lalique este un parfum lansat in 2013. Compozitie: Note de varf: neroli, bergamot, trandafir; Note de mijloc: iasomie, tuberoza, gardenie; Note de baza: cedru, lemn de santal, mosc; Categorie olfactiva: Floral - Fructat.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, co ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lalique L Amour EDP 30 ml

L'Amour de la Lalique este un parfum lansat in 2013. Compozitie: Note de varf: neroli, bergamot, trandafir; Note de mijloc: iasomie, tuberoza, gardenie; Note de baza: cedru, lemn de santal, mosc; Categorie olfactiva: Floral - Fructat.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lalique L Amour EDP 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lalique L Amour EDP 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.