Laica Aparat de gatit Sous Vide SVC107

604.00 lei (1 magazin)
Aparat de gatit Sous Vide Laica SVC107 1200W 6-15 L 40-90 Grade IPX7 svc107 Aparat de gatit Sous Vide cu termocirculator Laica model SVC107 Ati visat vreodată să gătiti felul de mâncare perfect? Preparate delicioase, gătite perfect, într-un mod usor si rapid. Descoperiti secretele marilor bucătari! Nivelul perfect de gătit, mâncare mai gustoasă Alimentele au un gust mai bun, îsi păstrează culoarea naturală si au o textură mai ...

Descriere


Laica Aparat de gatit Sous Vide SVC107

Aparat de gatit Sous Vide Laica SVC107 1200W 6-15 L 40-90 Grade IPX7 svc107

Aparat de gatit Sous Vide cu termocirculator Laica model SVC107

Ati visat vreodată să gătiti felul de mâncare perfect?
Preparate delicioase, gătite perfect, într-un mod usor si rapid.
Descoperiti secretele marilor bucătari!

Nivelul perfect de gătit, mâncare mai gustoasă
Alimentele au un gust mai bun, îsi păstrează culoarea naturală si au o textură mai suculentă. Pungile mentin gustul si substantele nutritive, iar necesitatea adăugării grăsimilor pentru gătit este redusă.

Ce este Sous Vide?
Sous Vide este un sistem de gătit precis si usor de folosit, utilizat de bucătarii de top pentru a obtine întotdeauna rezultate perfecte. Alimentele sunt ambalate (de preferintă ambalate in vid) într-o pungă, apoi gătite într-o baie de apă la o temperatură scazută, controlată si precisă. Acest sistem permite un control mult mai precis al temperaturii, comparativ cu sistemele traditionale de gătit, oferind astfel întotdeauna reproductibilitatea perfectă a rezultatelor excelente.

Datorită aparatelor de gătit Laica Sous Vide, acum puteti găti feluri de mâncare acasă si veti obtine rezultatele bucătarilor de top. 
Gătit la perfectie de fiecare dată: gradul de gătire va fi întotdeauna omogen, de la o margine la alta. Gătitul perfect nu va mai fi o incertitudine.

De ce sa alegeti aparatele de gatit Laica Sous Vide? Gătitul perfect este întotdeauna garantat.
O metodă de preparare gustoasă si sanătoasă: cu Laica Sous Vide puteti găti mâncarea fără grăsimi adăugate. Ambalarea în vid
păstrează perfect aroma si consistenta mâncării.
Aveti mancarea pregatită oricând la dispozitie: puteti să vă pregătiti mâncarea în avans, când aveti timp, si să o păstrati în conditii de sigurantă în vid. Când aveti nevoie, puneti punga ambalată în vid în apa fierbinte la temperatura de gătire timp de câteva minute, si mâncarea dumneavoastră va fi gata de servire, le fel de perfectă si suculentă ca si când a fost proaspăt pregătită.
Rezultate perfecte de fiecare dată: Aparatele LAICA Sous Vide oferă un control precis al temperaturii de gătire datorită termostatului integrat.
Astfel, asigură întotdeauna rezultate perfecte. Nu mai e nevoie să stati cu ochii pe oală pe durata procesului de gătire.
Păstrati alimentele proaspete mai mult timp: alimentele gătite în vid pot fi păstrate timp de 15 zile la frigider si peste o lună în congelator.

Cum functionează?
1. Ambalati sau vidati alimentele. 2. Programati temperatura si timpul. 3. Scufundati punga în baia de apă si treaba e gata. LAICA Sous Vide se va ocupa de gătitul perfect.

 Caracteristicile aparatului cu termocirculator pentru gătit Sous Vide Laica SVC107

 • Putere: 1200W;
 • Display: LED;
 • Temperatura programabilă: 40°C - 90°C;
 • Capacitate de recirculare: 6-15 litri;
 • Setare temporizator: până la 99 ore si 59 de minute;
 • Aparat impermeabil IPX7;
 • Taste cu tehnologie Touch Sensor;
 • Semnal sonor la terminarea timpului setat;
 • Unitate de masurare temperatura: °C sau °F;
 • Voltaj: AC 220-240V 50/60Hz;
 • Garantie: 2 ani.

Continutul pachetului aparat de gătit Laica SVC107, 5 pungi Sous Vide Laica ThermoResistant, manual de utilizare it/en/ro, certificat de garantie.

Pentru rezultatele cele mai bune, va recomandăm sa folositi pungile TR1000 si rolele TR2000 Laica ThermoResistant, concepute special pentru gătire Sous Vide, cu rezistentă termică ridicată - până la 120 °C. 

 
Caracteristici
Aparat de gatit Sous Vide Laica SVC107 1200W 6-15 L 40-90 Grade IPX7 svc107
Putere:
1200W
Functii:
Aparat impermeabil IPX7
Capacitate de recirculare: 6-15 litri
Display: LED
Semnal sonor la terminarea timpului setat
Setare temporizator: pana la 99 ore si 59 de minute
Taste cu tehnologie Touch Sensor
Temperatura programabila: 40C - 90C
Unitate de masurare temperatura: C sau F
Voltaj: AC 220-240V 50/60Hz
Capacitate:
6-15 L
Culoare:
Argintiu
Accesorii incluse:
5 pungi Sous Vide Laica ThermoResistant
Certificat de garanție
Manual de utilizare it/en/ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Laica Aparat de gatit Sous Vide SVC107 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Laica Aparat de gatit Sous Vide SVC107 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.