LABEL51 Scaun cu șezut din lemn de mango Jaipur, gri

569.00 lei (1 magazin)
Acest scaun este fabricat din lemn de mango netratat, combinat cu metal lăcuit. Împreună, aceste elemente formează cuplul perfect, al cărui design reflectă frumusețea timpurilor vechi, industriale.Brandul LABEL 51 a fost conceput în anul 2012. Acesta este un producător de mobilier olandez care oferă decorațiuni, surse de iluminat și multe alte produse cu adevărat autentice. Despre material :Arborele de mango este cunoscut atât pentru fructele sale, cât și pentru lemnu ...

Descriere


LABEL51 Scaun cu șezut din lemn de mango Jaipur, gri

Acest scaun este fabricat din lemn de mango netratat, combinat cu metal lăcuit. Împreună, aceste elemente formează cuplul perfect, al cărui design reflectă frumusețea timpurilor vechi, industriale.Brandul LABEL 51 a fost conceput în anul 2012. Acesta este un producător de mobilier olandez care oferă decorațiuni, surse de iluminat și multe alte produse cu adevărat autentice.Despre material:Arborele de mango este cunoscut atât pentru fructele sale, cât și pentru lemnul prețios. Acesta este disponbil într-o varietate de culori și este de o rezistență significativă. Arborele de mango este folosit pentru lemn doar după ce nu mai poate produce fructe. Nimic nu se risipește! Sunt peste 70 de specii în lume, iar una dintre specii este chiar venerată de hinduși.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LABEL51 Scaun cu șezut din lemn de mango Jaipur, gri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LABEL51 Scaun cu șezut din lemn de mango Jaipur, gri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.