LABEL51 Măsuță auxiliară cu blat din lemn Saria, alb

649.00 lei (1 magazin)
Lemn și metal, o dragoste care va rezista! Această masă va fi un accesoriu frumos, cu aspect industrial, care va transforma camera de zi într-un loc parcă decupat din reviste.Brandul LABEL 51 a fost conceput în anul 2012. Acesta este un producător de mobilier olandez care oferă decorațiuni, surse de iluminat și multe alte produse cu adevărat autentice. Despre material :Arborele de mango este cunoscut atât pentru fructele sale, cât și pentru lemnul prețios. Acesta este ...

Descriere


LABEL51 Măsuță auxiliară cu blat din lemn Saria, alb

Lemn și metal, o dragoste care va rezista! Această masă va fi un accesoriu frumos, cu aspect industrial, care va transforma camera de zi într-un loc parcă decupat din reviste.Brandul LABEL 51 a fost conceput în anul 2012. Acesta este un producător de mobilier olandez care oferă decorațiuni, surse de iluminat și multe alte produse cu adevărat autentice.Despre material:Arborele de mango este cunoscut atât pentru fructele sale, cât și pentru lemnul prețios. Acesta este disponbil într-o varietate de culori și este de o rezistență significativă. Arborele de mango este folosit pentru lemn doar după ce nu mai poate produce fructe. Nimic nu se risipește! Sunt peste 70 de specii în lume, iar una dintre specii este chiar venerată de hinduși. Notă: Blatul este realizat din lemn brut iar suprafața acestuia poate să nu fie complet neted.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LABEL51 Măsuță auxiliară cu blat din lemn Saria, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LABEL51 Măsuță auxiliară cu blat din lemn Saria, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.