La Dispensa Sapun Vegetal cu Mosc Alb Florinda, 100 g

Sapun Vegetal cu Mosc Alb Florinda La Dispensa, 100 g:  sapun solid hidratant cu mosc alb ce ajuta la curatarea intensiva a pielii. Este un produs vegetal recomandat pentru toate tipurile de piele si nu contine alergeni. Mod de folosire:  Sapunul se aplica pe pielea umeda, se maseaza pana la obtinerea spumei, apoi se clateste cu apa din abundenta. Cantitate:  100 g. Brand:  La Dispensa   ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


La Dispensa Sapun Vegetal cu Mosc Alb Florinda, 100 g

Sapun Vegetal cu Mosc Alb Florinda La Dispensa, 100 gsapun solid hidratant cu mosc alb ce ajuta la curatarea intensiva a pielii. Este un produs vegetal recomandat pentru toate tipurile de piele si nu contine alergeni.
Mod de folosireSapunul se aplica pe pielea umeda, se maseaza pana la obtinerea spumei, apoi se clateste cu apa din abundenta.
Cantitate100 g.
BrandLa Dispensa

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul La Dispensa Sapun Vegetal cu Mosc Alb Florinda, 100 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru La Dispensa Sapun Vegetal cu Mosc Alb Florinda, 100 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.