KW-trio Covoraș de tăiat A2

44.82 lei (1 magazin)
Bloc de tăiere pentru format A2. Dimensiuni 45 × 60 cm. Acesta servește ca un solidbază pentru tăierea cu un cuțit de rupere sau rotativ. Mașină de spălatcu o grosime de 3 mm este realizat din trei straturi de material, are un rigidmiez netăiat. După ce trece cuțitul, suprafața acestuia se „vindecă” din nou. Moalestratul de suprafață al tamponului protejează, de asemenea, ascuțimea cuțitului. Execuţieverde, cu finisaj mat antireflex, imprimare raster de bazăcu ...

Descriere


KW-trio Covoraș de tăiat A2

Bloc de tăiere pentru format A2. Dimensiuni 45 × 60 cm. Acesta servește ca un solidbază pentru tăierea cu un cuțit de rupere sau rotativ. Mașină de spălatcu o grosime de 3 mm este realizat din trei straturi de material, are un rigidmiez netăiat. După ce trece cuțitul, suprafața acestuia se „vindecă” din nou. Moalestratul de suprafață al tamponului protejează, de asemenea, ascuțimea cuțitului. Execuţieverde, cu finisaj mat antireflex, imprimare raster de bazăcu scara. Este, de asemenea, potrivit ca un pad pentru un mouse de calculator, sau un pad pentruștampilarea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KW-trio Covoraș de tăiat A2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KW-trio Covoraș de tăiat A2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.