Krups ProAroma, F 309 08, Negru

de la 207.99 lei (4 magazine)
  Control precis al temperaturii Ceașca perfectă de cafea începe cu temperatura optimă. Controlul eficient al temperaturii scoate toată aroma din boabele de cafea: o diferență pe care o vei gusta.   Cană de sticlă pentru prepararea a 10 până la 15 căni de cafea Perfect pentru orice ocazie, atât pentru utilizarea zilnică de către întreaga familie, cât și pentru distracția oaspeților: Cu o capacitate ...

Descriere


Krups ProAroma, F 309 08, Negru

 

Control precis al temperaturii

Ceașca perfectă de cafea începe cu temperatura optimă. Controlul eficient al temperaturii scoate toată aroma din boabele de cafea: o diferență pe care o vei gusta.

 

Cană de sticlă pentru prepararea a 10 până la 15 căni de cafea

Perfect pentru orice ocazie, atât pentru utilizarea zilnică de către întreaga familie, cât și pentru distracția oaspeților: Cu o capacitate de 1,25 l, aparatul prepară 10-15 căni de cafea fierbinte, delicioasă.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Krups ProAroma, F 309 08, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Krups ProAroma, F 309 08, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.