Krups Nespresso Pixie C61 XN304T10

de la 479.90 lei
(5 magazine)
Espressor cafea cu incalzire rapida si presiune superioara. Espressorul Nespresso Pixie C61 este echipat cu o pompa de inalta presiune, care asigura extractia sub presiune de pana la 19 bari, in asa fel incat dumneavoastra sa regasiti in ceasca cele mai delicate arome si o crema densa, onctuoasa, incomparabila. Prin sistemul de incalzire rapida apa atinge temperatura optima pentru prepararea cafelei in mai putin de 25 de secunde. De asemenea aparatul este echipat cu o tehnologie unica ...

Descriere


Krups Nespresso Pixie C61 XN304T10

Espressor cafea cu incalzire rapida si presiune superioara. Espressorul Nespresso Pixie C61 este echipat cu o pompa de inalta presiune, care asigura extractia sub presiune de pana la 19 bari, in asa fel incat dumneavoastra sa regasiti in ceasca cele mai delicate arome si o crema densa, onctuoasa, incomparabila. Prin sistemul de incalzire rapida apa atinge temperatura optima pentru prepararea cafelei in mai putin de 25 de secunde. De asemenea aparatul este echipat cu o tehnologie unica “drop-stop”, capsula fiind perforata automat pentru extractia cafelei iar ultimele picaturi de cafea ajungand in tavita de picurare.

XN304T10

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Krups Nespresso Pixie C61 XN304T10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Krups Nespresso Pixie C61 XN304T10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.