Krups Nespresso CitiZ XN741B10, Argintiu

de la 559.99 lei
(5 magazine)
Mașină de cafea cu capsule Nespresso CitiZ intuitivă și modernă. CitiZ retro-modernă combină inspirația și funcționalitatea cu un design retro și contemporan, pentru cafele și espresso delicioase și perfect echilibrate. O mașină compactă, intuitivă și ușor de utilizat, care întruchipează întreaga experiență Nespresso și se adaptează tuturor gusturilor din domeniul cafelei. 2 butoane cu oprire automată a fluxului: - Espresso (40 ml) - Lungo (110 ml ...

Descriere


Krups Nespresso CitiZ XN741B10, Argintiu

Mașină de cafea cu capsule Nespresso CitiZ intuitivă și modernă. CitiZ retro-modernă combină inspirația și funcționalitatea cu un design retro și contemporan, pentru cafele și espresso delicioase și perfect echilibrate.

O mașină compactă, intuitivă și ușor de utilizat, care întruchipează întreaga experiență Nespresso și se adaptează tuturor gusturilor din domeniul cafelei.

2 butoane cu oprire automată a fluxului: - Espresso (40 ml) - Lungo (110 ml) Ambele programe pot fi setate în funcție de gusturile dumneavoastră.

Bucurați-vă de o cafea gata într-o clipă datorită pompei de 19 bar de înaltă performanță și încălzirii rapide în doar 25 de secunde.

În plus, un design intuitiv, funcție automată de economisire a energiei și rezervor detașabil pentru o curățare ușoară.

Caracteristici:

  • Putere 1260 W;
  • Presiune pompă max 19 bar;
  • Reţete presetate: 2 (Espresso, Lungo)
  • Numărul de cești pregătite în același timp:1
  • Tavă de picurare reglabilă (număr de niveluri): 2
  • Recipient pentru apă detaşabil de 0,6 l;
  • Se închide automat după 9 minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Krups Nespresso CitiZ XN741B10, Argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Krups Nespresso CitiZ XN741B10, Argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.