KRASSUS Oglinda retrovizoare cu brat flexibil, prindere reglabila de manerul ghidonului,

Oglinda retrovizoare cu brat flexibil, prindere reglabila de manerul ghidonului, trotineta electrica, bicicleta Calatoreste in siguranta prin mijloace de transport alternativ, cu ajutorul oglinzii retrovizoare cu prindere reglabila de manerul ghidonului. Oglinda se poate roti cu usurinta datorita bratului flexibil, iar prinderea cu brida reglabila ce ajusteaza diametrul intre 22mm-33mm, deci atat pe ghidon cat si pe manerul ghidonului, astfel incat sa poti vedea cu usurinta traficu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


KRASSUS Oglinda retrovizoare cu brat flexibil, prindere reglabila de manerul ghidonului,

Oglinda retrovizoare cu brat flexibil, prindere reglabila de manerul ghidonului, trotineta electrica, bicicleta

Oglinda se poate roti cu usurinta datorita bratului flexibil, iar prinderea cu brida reglabila ce ajusteaza diametrul intre 22mm-33mm, deci atat pe ghidon cat si pe manerul ghidonului, astfel incat sa poti vedea cu usurinta traficul din spate.
Dimensiune oglina80mm
Dimensiune support flexibil180mm
Dimensiune totala350mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS Oglinda retrovizoare cu brat flexibil, prindere reglabila de manerul ghidonului, de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS Oglinda retrovizoare cu brat flexibil, prindere reglabila de manerul ghidonului, sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.