KRASSUS HDMI242

51.89 lei (1 magazin)
Set extender VGA mama prin Ethernet RJ45 CAT 5e / 6, pana la 60m, cu iesire 1080p, negru Setul de extensie video este folosit pentru a putea transmite imaginea pee distante foarte lungi, de pana la 60m. Acest fapt este posibil prin conversia imaginii din semnalul de iesire VGA, inn semnal standard TCP/IP, iar prin cablu de retea CAT5e/6 sa o transmita pe distante lungi, pana la afisare, unde se preia semnalul TCP/Ip si se converteste inapoi in VGA. Distanta de 60m este atinsa exclus ...

Descriere


KRASSUS HDMI242

Set extender VGA mama prin Ethernet RJ45 CAT 5e / 6, pana la 60m, cu iesire 1080p, negru
Setul de extensie video este folosit pentru a putea transmite imaginea pee distante foarte lungi, de pana la 60m. Acest fapt este posibil prin conversia imaginii din semnalul de iesire VGA, inn semnal standard TCP/IP, iar prin cablu de retea CAT5e/6 sa o transmita pe distante lungi, pana la afisare, unde se preia semnalul TCP/Ip si se converteste inapoi in VGA.
Distanta de 60m este atinsa exclusiv prin folosirea cablului CAT 6
Specificatii:
Dimensiune: 84 x 62 x 27mm
Pachetul include:
1x Convertor Transmitator
1x Convertor Receptor
Compatibil: standard IEEE 568B

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS HDMI242 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS HDMI242 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.