KRASSUS HDMI229

127.83 lei (1 magazin)
Switch bidirectional Displayport 1.2 4K, 1in 2 out / 2in 1out, cu commutator, negru Switch-ul bidirectionat permite conectare a 2 dispozitive de transmisie la un monitor, alternand intre cele 2 dispozitive cu ajutorul comutatorului (ex Consola. Si PC la 1 Monitor, alternativ), precum si conectarea unui dispozitiv de transmisie (PC /Consola) la 2 monitoare, alternativ (nu se afiseaza imaginea concomitant, ci prin comutare). Specificatii: Material: Metal Displayport: V1.2 , 4K*2 ...

Descriere


KRASSUS HDMI229

Switch bidirectional Displayport 1.2 4K, 1in 2 out / 2in 1out, cu commutator, negru

Switch-ul bidirectionat permite conectare a 2 dispozitive de transmisie la un monitor, alternand intre cele 2 dispozitive cu ajutorul comutatorului (ex Consola. Si PC la 1 Monitor, alternativ), precum si conectarea unui dispozitiv de transmisie (PC /Consola) la 2 monitoare, alternativ (nu se afiseaza imaginea concomitant, ci prin comutare).

Specificatii:
Material: Metal
Displayport: V1.2 , 4K*2K, 60Hz
Dimensiuni: 53 x 54 x 20mm
Suporta rezolutie 4K, 2K, 3D pentru o conexiune input/output cu cablu. AWG26 DisplayPort de maxim 5m.
Tehnologie Plug&Play-fara drivere
Alimentare: 5V USB-MicroUSB(cablul este inclus)
Afisaj LED pentru canalul ales

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS HDMI229 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS HDMI229 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.